Primera victòria del CH Mataró a la segona volta

Guanyen al Barça B i els resultats acompanyen per fer-se forts al capdavant de la classificació, amb quatre punts sobre el segon

Hoquei CH Mataró - Barça B

Bon partit el que es va viure ahir al Jaume Parera, que va servir al CH Mataró per trencar la mala ratxa de resultats, amb cinc partits sense guanyar que coincidien amb l'inici de la segona volta, al derrotar al filial del Barça per 4-3. Els visitants es van avançar en una jugada embolicada a l'àrea mataronina, probablement marcat amb el genoll, però els d'Albert Larrea no es van enfonsar i van empatar de seguida, amb un ràpid contracop que va finalitzar Cantero amb un golàs. Abans del descans el Mataró ja es va posar 2-1 amb un gol de Cusachs.

Quan s'havien jugat menys de tres minuts de la represa, Cantero va fer el seu segon gol de la nit, i semblava que que el partit quedava ben encarrilat. Però en una jugada que s'ha repetit en els darrers tres partits, després d'una ocasió molt clara de Florenza, el rebot va servir al Barça per muntar un contraatac que va suposar el 3-2. Un minut més tard, la desena falta local va servir als blaugrana per empatar gràcies a la falta directa, encara amb gairebé quinze minuts de partit per davant. Novament el Mataró va demostrar no perdre la confiança, agafant les regnes del partit i fent el 4-3 amb un gol de Lladó.

CLUB HOQUEI MATARÓ 4 - 3 BARÇA B

CH MATARÓ: Sergi Grané, Pau Palacín, Àlex Cantero (2), Gerard Cusachs (1), Èric Florenza equip inicial; Bernat Romero, Conrad Xicota, Adrià Martos, Oriol Lladó (1), Jaume Gisbert (ps).