El primer assalt de la repesca, per al CH Mataró

Victòria mínima per 2-1 davant del Vilassar de Mar, que deixa oberta l'eliminatòria de cara a la tornada aquest divendres

El passat dissabte es va jugar l'anada de l'eliminatòria de repesca de Nacional Catalana, que permetrà als equips guanyadors disputar el play-off d'ascens. El CH Mataró va superar al Vilassar de Mar en el derbi maresmenc per 2-1, de forma que tot es decidirà aquest divendres en el partit de tornada, amb l'avantatge per l'equip d'Albert Bou que un empat els és favorable.

Hoquei CH Mataró - Vilassar

Les locals van jugar una bona primera part, dominant i arribant al descans amb el marcador favorable de 2-0, gràcies als gols de Fontdeglòria i Rubio. A la segona meitat el partit va estar més equilibrat, i això va permetre a les visitants fer el 2-1 que deixa l'eliminatòria ben oberta. Aquest divendres a les 21:45 es decideix a Vilassar de Marc l'equip que passa al play-off d'ascens.

CH MATARÓ 2 - 1 VILASSAR DE MAR

CH MATARÓ: Paula Lladó (p), Marta Soler, Laura Manzanares, Adriana Chiva, Anna Fontdeglòria (1), Judith Milla, Aina Lleonart, Eva Requena, Marlena Rubio (1) i Ariadna Escalas (ps).