El CH Mataró segueix sense guanyar a la segona volta

Empaten a la pista del Vilanova, però els resultats dels perseguidors els permet mantenir el liderat

El Club Hoquei Mataró no va poder trencar del tot a Vilanova la mala dinàmica des de l'inici de la segona volta, en la que no ha pogut guanyar cap dels cinc partits disputats–dos empats i tres derrotes–, ja que tot i tenir-ho de cara, van acabar empatant el matx. Els homes d'Albert Larrea van marxar amb un bon marcador de 0-2 al descans –gràcies a dos gols de Florenza–, i a l'inici de la segona meitat van disposar d'un penal per fer el 0-3 que hauria deixat el partit molt ben encarrilat, però Lladó no el va poder transformar.

181118Ho_CHMVilanova

En canvi, els locals van transformar una falta directa per fer l'1-2, i això els va donar ànims per creure en les seves opcions. El Vilanova va tenir uns minuts de domini, aprofitant els dubtes visitants degut al mes sense guanyar que porten, i va acabar empatant a dos gols quan faltaven vuit minuts pel final. El Mataró va reaccionar, tornant a apretar per buscar el gol de la victòria, però la bola ja no va voler entrar. Per sort, els dos equips que podien prendre el liderat als mataronins –Taradell i Manlleu– també van empatar, de manera que segueixen al capdavant amb dos punts sobre els seus perseguidors.

CP VILANOVA 2 - 2 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Jaume Gisbert, Pau Palacín, Oriol Lladó, Gerard Cusachs, Èric Florenza (2) equip inicial; Bernat Romero, Conrad Xicota, Adrià Martos, Àlex Cantero, Sergi Grané (ps).