Golejada del GrupClima Mataró a domicili, contra el Raspeig (3-9)

A falta de deu minuts encara anaven 3-4, però en la recta final del matx es va materialitzar la superioritat mataronina

Promoción RASPEIG: Navedo, Gomis, Parras, Rodríguez i Balluerca equip inicial; Ribot, Hernández, López i Bartula.
GrupClima MATARÓ: Pere Antón, Arnau (1), Bartrés (1), Xavi Gonzàlez (2) i Ruiz (3) equip inicial; Javi Gutiérrez (1), Óscar González (1) i Acuña. Targeta blava per acumulació a Gutiérrez i Ruiz.
MARCADOR: 2’ RUIZ (0-1); 5’ XAVI GONZÀLEZ (0-2); 7’ Parras (1-2); 20’ Hernández (2-2); 30’ JAVI GUTIÉRREZ (2-3); 36’ Hernández (3-3); 40’ RUIZ (3-4); 44’ ARNAU (3-5); 44’ XAVI GONZÀLEZ (3-6); 45’ BARTRÉS (3-7); 48’ RUIZ (3-8); 49’ ÓSCAR GONZÁLEZ.
ÀRBITRE: Villar.

El GrupClima Mataró va acabar golejant en els darrers minuts a un incòmode Raspeig, que no ho va posar gens fàcil. A falta d’onze minuts pel final el partit encara estava empatat a tres gols, però quan el conjunt mataroní es va posar per davant va poder sentenciar el partit gràcies al seu encert en el contracop, ja que l’equip local es va abocar en atac.

A l’inici del partit els mataronins van dominar el joc i de seguida es van posar 0-2, als cinc minuts, gràcies als gols de Ruiz i Xavi Gonzàlez. L'equip alacantí no estava disposat a regalar els tres punts i va reaccionar igualant el marcador abans del descans, deixant clar que seria un partit complicat, amb gols de Parras i Hernández.

A la represa el GrupClima es va tornar a avançar amb un gol de Javi Gutiérrez, però poc més tard els locals equilibraven de nou la balança amb un nou gol de Hernández. No va ser fins que restaven deu minuts que Ruiz donava un mínim avantatge de nou al seu equip, i quatre minuts més tard Arnau eixava el partit sentenciat amb el 3-5. En aquest moment el Raspeig va caure en la precipitació i intentava igualar de nou el marcador a base de xuts llunyans i de qualsevol manera, i això ho va aprofitar el Mataró per sortir al contraatac. L’encert de cara a porteria en aquests darrers minuts va permetre als visitants arrodonir la golejada a base de contracops.

Una vegada més l’arbitratge va ser força dolent per la categoria, i des del club ens han comentat que el nivell general, sobretot dels àrbitres de fora de Catalunya, és molt baix, ja que es nota que ni tan sols tenen un bon coneixement del reglament. Per sort aquesta vegada no va tenir repercussió en el resultat final…