Victòria a Lloret per acabar bé la segona fase

El CH Mataró finalitza la segona fase invicte, i ara arriba l'hora de la veritat, la repesca

Ja feia setmanes que l'equip entrenat per Albert Bou tenia la feina feta, que era assegurar el primer lloc de grup de manera que l'eliminatòria de repesca fos el més favorable possible, al emparellar-se amb el darrer classificat del grup 1. No era feina fàcil mantenir la motivació de l'equip en els partits que restaven sense transcendència, però s'ha acabat sense cap derrota.

181201Ho_CHM-Jonquerenc2

El darrer partit va ser a Lloret, on després d'arribar-se al descans 0-1 amb un gol de Fontdeglòria, les locals van empatar a 10 minuts del final. Soler va aconseguir el gol de la victòria pel CH Mataró a falta de quatre minuts per la conclusió.

CH LLORET 1-2 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (p), Marta Soler (1), Adriana Chiva, Anna Fontdeglòria (1), Judith Milla, Aina Lleonart, Eva Requena, Marlena Rubio.

El proper dissabte 16 a les 20h al Jaume Parera comença l'eliminatòria de repesca per accedir al play-off pel títol, amb la tonada la setmana següent a Vilassar de Mar. Els precedents són molt favorables, ja que la temporada passada el Mataró va guanyar 6-0 a casa i 0-4 a pista contrària, i per tant seria una sorpresa que no passés l'equip d'Albert Bou. Tot i això el suport del públic és indispensable.