Tercera derrota consecutiva del CH Mataró

Després de perdre en Copa, els de Larrea tampoc han guanyat en lliga les dues darreres jornades

El Club Hoquei Mataroní s'ha convertit en el rival a batre a l'OK Lliga Plata després de tancar una primera volta gairebé perfecte, sense perdre cap partit i dominant la categoria, i això s'ha fet més palès en les darreres setmanes. Després de perdre a la pista del Liceo en la semifinal de Copa, els mataronins han caigut dues jornades de lliga de forma consecutiva, a casa contra el Manlleu i a la pista del Palafrugell aquest cap de setmana passat. Són dos dels equips que es troben al grup perseguidor del líder, ara a cinc punts, integrat també pel Taradell que ara és segon. Aquest fet no ha de ser preocupant, ja que és molt difícil mantenir el nivell tota la temporada, sempre que arribi la reacció aquesta setmana en el derbi davant del Tordera al Jaume Parera i León.

Hoquei CH Mataró - Palafrugell

El Mataró va jugar un bon partit a Palafrugell, defensivament controlat i creant moltes ocasions de gol, però una actuació estel·lar del porter local va evitar que poguessin disputar els punts. El primer gol local va arribar ben d'hora, al minut quatre, després d'una pilota perduda del Mataró que el Palafrugell va convertir en un contraatac de tiralínies. S'arribava al descans amb aquest resultat, i només començar la segona part Cantero va tenir una ocasió claríssima que podria haver suposat l'empat, però en canvi l'aturada del seu porter es va convertir en un contracop directe en el que Vives va fer el 2-0. Al minut set de la represa en una jugada preparada visitant, sortint d'una falta, Lladó fa un xut llunyà desviat per Cantero a gol (2-1). El tercer gol visitant va arribar al darrer minut, quan el Mataró estava abocat buscant l'empat. Després d'una falta directa aturada per Grané, ell mateix va veure una altra blava quan estava sortint per canviar i jugar sense porter, i en aquesta segona ocasió si que van transformar la directa en el 3-1 definitiu.

PALAFRUGELL 3 - 1 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Pau Palacín, Oriol Lladó, Èric Florenza, Àlex Cantero (1) equip inicial; Bernat Romero, Gerard Cusachs, Adrià Martos, Conrad Xicota, Jaume Gisbert (ps).