El Liceo B s'imposa al CH Mataró a la semifinal de Copa de la Princesa

La primera derrota de la temporada impedeix a l'equip d'Albert Larrea arribar a la final de la competició (6-2)

La primera derrota del Club Hoquei Mataró aquesta temporada va arribar a la semifinal de la Copa de la Princesa, en la que el Deportivo Liceo B va aprofitar el factor pista i va sortir molt més concentrat per superar clarament l’equip d’Albert Larrea per 6-2. A la primera meitat els mataronins no van sortir amb la solidesa habitual, i això els va portar a marxar al vestidor amb un desavantatge de tres gols (3-0).

Liceo - CH  Mataró

A la represa el Mataró va reaccionar, jugant millor i entrant en el partit, però els locals van especular amb l’avantatge que tenien, esperant al darrera i matant el partit al contracop. Amb el 3-1, marcat per Lladó, els visitants van tenir opcions de posar-se a un gol –una falta directa inclosa–, cosa que segurament hauria canviat el partit, però els locals van poder marcar dos gols molt seguits que van deixar el partit vist per sentència amb el 5-1 quan quedaven menys de deu minuts pel final. Romero va fer el 5-2 quan quedaven menys de quatre minuts pel final, amb poc temps pel miracle. Els locals encara van poder arrodonir la golejada amb el sisè gol, però l’endemà no van poder alçar-se amb el títol ja que a la final van topar amb el Palafrugell, que va guanyar la Copa als penals.

DEPORTIVO LICEO B 6-2 CLUB HOQUEI MATARÓ

CH MATARÓ: Jaume Gisbert, Gerard Cusachs, Bernat Romero (1), Pau Palacín, Eric Florenza; Adrià Martos, Oriol Lladó (1), Conrad Xicota, Àlex Cantero, Sergi Grané (ps).