L'Alcobendas puja a OK Lliga guanyant a Mataró

En un partit instranscendent pel Mis Ibérica CHM, els madrilenys van acabar guanyant per assolir l'ascens

Després d'empatar la setmana passada a la pista del cuer, el Mis Ibérica CH Mataró havia perdut les seves opcions d'ascens de cara a la darrera jornada, i per tant el partit contra l'Alcobendas ja no tenia alicient pels locals. Tot i això, els locals es van avançar al minut set de partit, quan Cantero va culminar un contraatac. Els visitants posaven a prova a Grané amb xuts llunyans, i finalment a dos minuts del descans un xut fluix des del mig del camp va acabar entrant després d'un rebot, marxant als vestidors amb l'empat a un gol.

Hoquei Mis Ibérica CHM - Alcobendas

A la segona meitat va sortit Mañé a la porteria del Mataró, quan restaven quinze minuts de joc. Després d'una blava per Florenza en la que van fallar la falta directa, els visitants van aprofitar la següent jugada per fer el 1-2, elevant la bola abans del remat. Poc després hi va haver un doble xut al pal mataroní, i del possible empat es va passar a l'1-3 que sentenciava el partit quan quedaven poc menys de set minuts pel final, amb un altre xut llunyà també desviat dins l'àrea. D'aquesta manera l'Alcobendas va fer-se amb el darrer bitllet per a l'OK Lliga.

A la mitja part es va homenatjar a Robert Pou, metge del primer equip i que porta 25 anys al club, per agrair la seva dedicació i col·laboració durant tots aquests anys