Tot i l'empat, el Mis Ibérica CHM manté opcions d'ascens

Els altres resultats ho deixen tot encara molt igualat, amb sis equips disputant-se la darrera plaça d'ascens a falta de dues jornades

Abans de jugar el partit de dissabte el Mis Ibérica CH Mataró ja sabia que els resultats dels altres rivals directes eren favorables -amb l'empat entre Manlleu i Alcobendas, així com la derrota del Taradell- i que una victòria augmentava les possibilitats d'ascens, fent que depenguessin d'ells mateixos en les dues darreres jornades. Això va fer que l'equip sortís tens, conscient que era una gran oportunitat, i va costar molt contra un Vilanova molt tancat al darrere que buscava les seves opcions al contracop. Al descans s'arribava amb l'1-2 al marcador, després que Cantero empatés el gol inicial visitant però el Mataró encaixés el segon de Gual.

Hoquei CH Mataró - Vilanova

A la represa els àrbitres van anul·lar un gol de Cantero per no haver-lo fet amb l'estic, i llavors els locals es van estavellar diverses vegades amb en Jordi Esteve, altre cop molt solvent sota pals. Grané per la seva banda tampoc es va quedar curt, aturant tres faltes directes en tot el partit -una d'elles amb el temps acabat- i d'altres ocasions clares dels vilanovins. Després d'una falta directa desaprofitada dels mataronins, Gual va recuperar una bola que va convertir en l'1-3. Semblava tot dat i beneït, però va arribar el minut màgic local quan en faltaven menys de cinc pel final, amb dos grans gols de Lladó i Cantero que van suposar el 3-3 definitiu.

Mis Ibérica CH Mataró 3-3 CH Vilanova

MIS IBÉRICA CHM: Sergi Grané, Eric Florenza, Guillem Molist, David Montero, Oriol Lladó (1) equip inicial; Àlex Cantero (2), Conrad Xicota, Jordi Bartrés, Bernat Romero, Àlex Martínez (ps).

Hoquei CH Mataró - Vilanova

Ara el Mataró és cinquè amb 37 punts, els mateixos que Taradell i Vilafranca, a dos punts del tercer lloc que ara ocupa l'Alcobendas amb els mateixos punts que el Manlleu. Per darrere també hi ha el Maçanet amb 36 punts, encara amb opcions. Pels interessos del Mataró és imprescindible que el Manlleu no guanyi algun dels dos partits que queden, i un d'ells és la setmana vinent a la pista del Tordera que es juga la permanència. Llavors, si els homes de Quim López guanyen a la pista del cuer la setmana vinent, s'ho jugarien tot a la darrera jornada en què reben a l'Alcobendas.

Hoquei CH Mataró - Vilanova