El CH Mataró cau a la semifinal pel títol de Nacional Catalana

No poden forçar el tercer partit i l'ascens a OK Lliga femenina ja no depèn tan sols de quedar en tercer lloc

Després d'haver perdut el primer partit de la semifinal pel títol de Nacional Catalana a casa, el Club Hoquei Mataró estava obligat a guanyar a la pista del Palau de Plegamans B per forçar el tercer partit i poder arribar a la final. La pressió pel fet de jugar-se la temporada en un sol, partit lluny de casa va portar nervis a les jugadores mataronines, i això no els va permetre mostrar la seva millor versió. Les locals es van avançar amb un gol de rebot, però abans del descans l'equip d'Albert Bou va capgirar el marcador amb un gol de Florenza en transformar un penal i un altre de Soler en desviar un xut llunyà.

Hoquei CH Mataró - Palau Plegamans B

A la represa, tot i anar per davant, el Mataró no acabava d'estar còmode a la pista, i a deu minuts pel final, una errada defensiva va portar l'empat a dos gols. Quan restaven cinc minuts hi va haver blava per Fontdeglòria, i amb la falta directa el Palau es va tornar a avançar, marcant el 3-2 que ja seria definitiu. Ara els dos clubs que juguen la final ja tenen equip a OK Lliga, i a priori semblava que en aquest cas superant l'Igualada per fer-se amb el tercer lloc n'hi havia prou per obtenir l'ascens. Però ara sembla que qui guanyi la final podria buscar una fórmula per vendre la categoria, tot i que no està del tot clar. Per tant ara el Mataró ha de buscar el tercer lloc i quedar a l'expectativa dels despatxos federatius.

PALAU DE PLEGAMANS B - CH MATARÓ 3-2

CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Adriana Chiva, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Marta Soler (1), Aina Florenza (1), Aina Lleonart, Judith Milla i Paula Lladó (ps).