Empat a Taradell del Mis Ibérica CHM

A falta de tres jornades els homes de Quim López es troben a dos punts dels llocs d'ascens i per tant encara amb opcions

En un partit tens, en el que els dos equips es jugaven molt ja que segueixen amb opcions d'assolir l'ascens a OK Lliga, el Taradell i el Mis Ibérica CH Mataró van empatar a dos gols, fent que els dos equips ara es trobin fora dels llocs d'ascens però a un i dos punts respectivament del tercer lloc en el que ara es troba l'Alcobendas. Els mataronins es van avançar amb un gol de Molist, però abans del descans els locals van aprofitar una errada defensiva per fer l'empat a un gol.

Hoquei CH Mataró - Taradell

A la represa el Taradell va capgirar el marcador de seguida amb un gol molt matiner, després d'una pèrdua de l'equip visitant. Els locals van saber adormir el partit, baixant el ritme, tenint fins i tot una falta directa per fer el 3-1 que Grané va aturar. En canvi Lladó si que va saber aprofitar una assistència després d'un lliure indirecte per empatar a dos gols, quan faltaven poc menys de sis minuts pel final. Els homes de Quim López van tenir opcions per acabar guanyant el partit, fins i tot una falta directa, però finalment van haver de conformar-se amb un punt. Jordi Bartrés no va poder jugar en tot el partit per lesió. Ara queden tres finals –a Mataró contra el Vilanova, a la pista del Jolaseta i a casa per acabar amb l'Alcobendas– amb l'ascens encara possible, però amb molta igualtat entre tots els equips de la zona mitja de la taula.

CP TARADELL - MIS IBÉRICA CH MATARÓ 2-2

MIS IBÉRICA CHM: Sergi Grané, Eric Florenza, Guillem Molist (1), David Montero, Oriol Lladó (1) equip inicial; Àlex Cantero, Conrad Xicota, Jordi Bartrés, Bernat Romero, Àlex Martínez (ps).