Contundent derrota del Mis Ibérica CH Mataró a casa

Després de perdre per 1-5 davant el Maçanet torna a caure de la zona d'ascens

Després d'haver superat el líder el dissabte passat, el Mis Ibérica CH Mataró repetia al Pavelló Jaume Parera i contra un rival en teoria més assequible, com era el SHUM Maçanet. Però l'equip de La Selva, que estava en zona de descens i a la primera volta havia perdut a casa per 3-4, ha vingut amb moltes ganes i molta convicció. I s'ha emportat tres valuosos punts que li permeten sortir de la zona de descens i situar-se a només 5 punts de l'equip mataroní, que, per la seva part, cau de la zona d'ascens on es trobava.

Hoquei CH Mataró - Maçanet

La primera part ha estat de força intensitat defensiva i poc encert atacant i l'equip visitant ha marxat al vestidor amb un avantatge de 0-1. A l'inici de la segona part l'equip selvatà ha marcat de seguida el 0-2 i després n'ha fet dos més en mig minut per fer pujar un sorprenent 0-4 al marcador, amb l'equip local totalment desconcertat. Quan faltaven deu minuts Àlex Cantero ha reduït diferències, però ha estat un miratge perquè de seguida el Maçánet ha fet el cinquè, i no ha donat opció a la remuntada local.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 1-5 SHUM MAÇANET

MIS IBÉRICA CHM: Sergi Grané, Andreu Francino, Jordi Bartrés, Bernat Romero, Eric Florenza, Guillem Molist, David Montero, Oriol Lladó, Àlex Cantero (1), Àlex Martínez (ps).