El CH Mataró passa a semifinals de la fase d'ascens a OK Lliga

Tot i que no poder trencar el partit, van sumar la segona victòria del play-off a Vila-sana per passar ronda

El Club Hoquei Mataró femení va poder resoldre l'eliminatòria de quarts de final, al millor de tres partits, a la primera ocasió que va tenir a la pista del Vila-sana B, evitant el tercer partit de manera que el proper cap de setmana tenen descans. El partit va començar de forma immillorable ja que Aina Florenza marcava als quinze segons i semblava que seria fàcil, però tot i tenir ocasions no s'acaben de materialitzar, de manera que no van aconseguir trencar el partit.

Hoquei CH Mataró - Vila-Sana B

No va ser fins que faltaven dos minuts pel final que va arribar el 0-2, amb un gol en pròpia porta. Amb la victòria ja a la butxaca, a falta de trenta segons l'equip d'Albert Bou va encaixar l'1-2 però no van arribar a patir per la classificació. Ara toca esperar rival per les semifinals, que comencen la setmana del 28 d'abril.

VILA-SANA B - CH MATARÓ 1-2

CH MATARÓ: Paula Lladó, Adriana Chiva, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Marta Soler, Aina Florenza (1), Aina Lleonart, Judith Milla, Ariadna Escalas (ps).