Derroten el líder per seguir pensant en l'ascens

El Mis Ibérica CH Mataró supera al Calafell i recupera la tercera posició aprofitant altres resultats favorables

El Mis Ibérica CH Mataró tenia clar que per imposar-se al líder de Primera Estatal, que havia estat molt superior en els dos enfrontaments anteriors d'aquesta temporada –primera volta resultat de 4-1 i 6-1 a la final de Copa–, havia de buscar un resultat curt ja que el Calafell destaca per una defensa molt sòlida, de llarg l'equip menys golejat de la categoria. El líder va avançar-se aprofitant una errada local al treure una bola des de darrera, perdent una bola que va aprofitar Romeu per fer el 0-1. El Mataró de seguida va agafar les regnes del partit, dominant i creant perill. A falta de quatre minuts pel descans, Molist va recuperar una bola i sortint al contraatac va assistir Cantero, que va empatar el matx.

Hoquei Mis Ibérica CHM - Calafell

Als tres minuts de la represa, Lladó va aprofitar un altre contracop per fer el 2-1, i els homes de Quim López van saber conservar aquest avantatge mínim fins al final. Sergi Grané va arrodonir una exhibició sota els pals, aturant fins-i-tot dos penals i evitant l'empat visitant. El Calafell va treure el porter al darrer minut per atacar amb superioritat, però ni així van aconseguir superar a un Mataró molt concentrat, que va fer el tercer gol però segons els àrbitres ja fora de temps. Tres punts molt importants que van servir per recuperar la tercera posició que dona dret a l'ascens, a falta de cinc jornades trepidants amb molta igualtat, en les quer pot passar de tot i no val a badar, ja que de moment ni s'ha assegurat la permanència.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ - CALAFELL 2-1

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Eric Florenza, Oriol Lladó (1), David Montero equip inicial, Pablo Fernàndez, Guillem Molist, Àlex Cantero (1), Àlex Mañé (ps).
GOLS: 11' Romeu (0-1); 21' CANTERO (1-1); 28' LLADÓ (2-1).