El líder visita el Jaume Parera en un enfrontament clau

A falta de sis partits pel final, el Mis Ibérica CH Mataró necessita puntuar per seguir pensant en l'ascens a OK Lliga

El Calafell, solvent líder de la Primera Estatal d'hoquei patins, visita el Jaume Parera i León aquest dissabte 14 a les 20:30h, una cita amb tots els al·licients perquè els afeccionats mataronins vagin a animar al Club Hoquei Mataró. Els homes de Quim López van baixar fins a la cinquena posició, però a falta de sis jornades i tan sols a dos punts dels llocs d'ascens, les opcions de pujar a I'OK Lliga encara són ben vives. Això si, per presentar una candidatura seriosa a l'ascens és molt important tombar al Calafell aquest dissabte i sumar els tres punts. Recordem que en el partit de la primer volta el líder va imposar-se per 4-1, i que es van enfrontar en la final de la Copa de la Princesa en la que el Calafell va tornar a ser clarament superior (6-1). Per tant, s'haurà de veure la millor versió dels mataronins per optar a la victòria.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell

Els duels amb l'equip del Baix Penedès són tot un clàssic, ja que el primer enfrontament a Mataró va ser la temporada 1960-61 i s'ha repetit fins a disset vegades, la majoria a 1a Estatal però també a Divisió d'Honor i OK Lliga. L'històric de resultats està ben igualat, ja que es reparteixen les victòries amb set per cap i a més han empatat en tres ocasions. La temporada passada el resultat va ser d'empat a tres gols, mentre que l'anterior enfrontament va ser a OK Lliga la temporada 2014-15 i va acabar amb victòria local per 3-0.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Calafell

La recta final de temporada es presenta trepidant pel Mis Ibérica, ja que després d'aquesta jornada els queden cinc finals més, ja que després repeteixen a casa amb el Maçanet, que està lluitant per sortir del descens i per tant serà un rival complicat, i seguidament van a la pista del Taradell, que va sorprendre al Mataró a domicili a la primera volta i es troba un punt per  sobre  a  la  taula.  Després  del  pont de l’1 de maig els tres darrers partits són el Vilanova a casa, de moment també amb opcions d’ascens,  el  desplaçament  a  la  pista  del cuer, i l’Alcobendas a casa, ara mateix tercer classificat. Tots els enfrontaments que queden prometen emocions fortes, ja que excepte el Jolaseta –amb el perill del que ja no té res a perdre– els altres rivals s’hi juguen molt.

Crònica del partit de la primera volta a Calafell