Aina Florenza: "Des de principi de temporada lluitem per tornar a OK Lliga"

Entrevistem a una de les jugadores claus del CH Mataró en el seu intent per tornar a OK Lliga

Hoquei CH Mataró - Vila-Sana B

Primeres en les dues primeres fases fins arribar als play-offs. Quina valoració fas de la temporada?

Una valoració molt positiva, sent conscients que sempre es pot millorar. Vam començar bé la temporada i cada cop anàvem millorant a mesura que arribaven els partits més exigents. La veritat, és que ja teníem moltes ganes d’arribar als play-offs.

I us vau estrenar als play-offs amb una gran victòria. Quines sensacions us van quedar?

Doncs les sensacions van ser molt bones molt bones. Totes vam estar molt satisfetes del partit, estàvem molt contentes. La veritat, és que no ens pensàvem guanyar per un marcador de 5 a 0 i menys contra un rival com el Vila-sana. Definitivament vam començar els play-offs amb molt bon peu.

Què n’espereu del que queda?

Esperem que tot vagi bé, anar guanyant partits i superar les eliminatòries per aconseguir assolir l’ascens a OK Lliga. I si pot ser, intentant aconseguint-ho amb el mínim de partits possibles, per estalviar-nos el desgast que suposa un tercer partit i, sobretot, la pressió d’un partit a cara o creu que, si perds, te’n vas cap a casa.

Des de principi de temporada que l’objectiu ja era l’ascens?

Sí, des de que vam començar la temporada era el nostre objectiu. Guanyar el màxim de partits possibles per arribar en la situació que som ara i lluitar per tornar a OK Lliga. De tota manera, no serà gens fàcil. Els altres equips dels play-offs són molt potents, també, i ens hi haurem d’esforçar al màxim per aconseguir-ho.

Ets molt jove, però tot i això tens un paper molt important dins l’equip. Com et trobes?

De fet, sóc la més jove de l’equip, i hi estic molt bé, em sento molt còmode. Tinc la confiança de les companyes i de l’equip tècnic i això em permet jugar cada cop millor. I a partir d’aquí, he de seguir creixent i anar guanyant experiència en el joc per seguir millorant, però realment m’hi trobo molt bé.

Com es compaginen els viatges i la competició amb l’escola? Has hagut de fer molts sacrificis?

Aquesta temporada, a primera estatal, tot és més senzill. A més a més, encara sóc a quart d’ESO, així que l’exigència no és tan gran com la que tindré el curs vinent a Batxillerat. Sí que cal organitzar-se bé, perquè els entrenaments són força tard. La temporada passada sí que era més complicat, perquè a OK Lliga hi ha desplaçaments més llargs per tot l’estat i, a vegades, sí que et passaves tot el cap de setmana fora, per tant, tocava organitzar-se com fos per anar fent la feina.

La pedrera és bàsica per al club, amb grans equips a categories inferiors. És suficient per mantenir l’equip a Ok Lliga?

Crec que sí. Com bé dius, el club està fent molt bona feina en les categories inferiors. Si aconseguíssim l’ascens hem de seguir amb la mateixa filosofia que hem anat seguint fins al moment.