El CH Mataró s'imposa en el primer partit de play-off d'ascens

L'equip d'Albert Bou demostra la seva superioritat en un partit molt seriós superant al Vila-sana B per 5-0

El Club Hoquei Mataró de Nacional Catalana va fer ficar-se a la butxaca el primer partit del play-off d'ascens a OK Lliga, imposant-se amb claredat al Vila-sana B per 5-0. Les noies d'Albert Bou van jugar un bon partit, molt seriós, tenint ben clar que començava la part decisiva de la temporada i que no es podia fallar a casa. Un gol matiner d'Aina Florenza, quan s'havia jugat poc més d'un minut, va permetre alliberar-se de part de la pressió i jugar amb tranquilitat. Adriana Chiva i Aina Lleonart van establir el 3-0 abans del descans, deixant el partit gairebé sentenciat de cara a la segona meitat.

Hoquei CH Mataró - Vila-Sana B

A la represa les mataronines van saber controlar el joc per no patir innecessàriament, arrodonint la golejada amb el segon gol de Florenza i el cinquè que va marcar Judit Milla. Aquest proper dissabte 14 el Mataró té l'oportunitat de passar a la següent ronda si guanyen a la pista lleidatana, en un partit que segurament serà més dur i en el que no poden relaxar-se si no volen jugar el tercer partit. Aquest ha estat l'únic partit del play-off en el que ha guanyat l'equip local, ja que el Sant Cugat va imposar-se al Palau a domicili, el Vilanova B va golejar a la pista del Voltregà B i l'Igualada va guanyar per la mínima a Cerdanyola.

Hoquei CH Mataró - Vila-Sana B

CH MATARÓ - VILA-SANA B 5-0

CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Adriana Chiva (1), Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Marta Soler, Aina Florenza (2), Aina Lleonart (1), Judith Milla (1), Paula Lladó (ps).

Hoquei CH Mataró - Vila-Sana BHoquei CH Mataró - Vila-Sana B