El Mis Ibérica CHM perd a Manlleu i cau altra vegada de la zona d'ascens

La victòria de l'Alcobendas envia l'equip mataroní al quart lloc de la 1a Estatal

El Mis Ibérica CH Mataró, anava a defensar el dissabte al vespre la seva plaça en la zona d'ascens a l'OK Lliga a la complicada pista del Manlleu, un altre dels equips amb experiència a la màxima categoria i que vol tornar-hi. I després d'un partit igualat la cosa es va resoldre a favor dels osonencs per una mínima diferència (4-3). Això, conjugat amb la victòria de l'Alcobendas a Sant Feliu de Codines, fa caure altra vegada l'equip mataroní de la zona d'ascens en quedar relegat al quart lloc. Com a cosa positiva el fet d'haver salvat el golaverage particular davant el Manlleu, que igual pot ser important al final.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Manlleu

El partit com s'esperava va ser molt disputat i no es va decidir fins els minuts finals. A la primera part l'equip local va sortir fort i abans dels deu minuts ja guanyava per 2-0. L'equip de Quim López va capejar el temporal i quan faltava poc per al descans Jordi Bartrés va reduir diferències donant esperances per a la segona part.

A la represa de seguida va marcar el Manlleu el tercer gol, però novament l'equip mataroní va posar setge a la porteria local i dos gols de Bartrés, el primer d'ells de falta directa, van igualar el marcador. A partir d'allà el triomf hagués pogut caure de qualsevol costat, i un gol a falta de tres minuts va decantar-lo cap als de casa.

MANLLEU 4-3 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés (3), Eric Florenza, Oriol Lladó, Àlex Cantero equip inicial, Pablo Fernàndez, Guillem Molist, David Montero, Àlex Martínez (ps).
GOLS: 6' Ballart (1-0); 8' Mangas (2-0); 22' BARTRÉS (2-1) descans; 28' Molas (3-1), 33' BARTRÉS (3-2); 41' BARTRÉS (3-3); 47' Ballart (4-3).

L'equip femení del CH Mataró tanca la segona fase amb derrota... però en primer lloc

L'equip femení va jugar també el dissabte a la tarda davant el Voltregà B, en el que era el darrer partit de la segona fase, i va caure derrotat per 2-4. De tota manera era un partit intranscendent per a les d'Albert Bou, ja que tenien el primer lloc d'aquesta fase assegurat. Ara començarà el "play-off" en el qual tindran sempre el factor pista a favor en els possibles desempats.
L'equip va patir algunes baixes per viatges d'estudi i va mantenir el marcador igualat fins al descans (2-2), però va acabar cedint a la represa.
Van jugar: Escalas i Vinyet Juncà (13 anys, que va debutar en els darrers minuts) com a porteres; Canal, Soler, Fontdeglòria (1), Milla (1), Lleonart i Marlena Rubio.