El Mis Ibérica CHM es torna a posar en llocs d'ascens

La victòria contra el Rivas Las Lagunas, combinada amb la derrota de l'Alcobendas amb un Sant Cugat en ratxa, els dóna el tercer lloc

Ahir dissabte el Mis Ibérica CH Mataró rebia al Rivas Las Lagunas, penúltim classificat i ja sentenciat al descens, però que precisament l'únic partit que ha guanyat va ser a Madrid contra els mataronins, que van ensopegar de forma inesperada. Els homes de Quim López sabien que no es podia fallar per no perdre el tren de l'ascens, ja que la classificació està ben apretada entre el tercer i el dotzè classificat, amb vuit punts tan sols que separen la zona d'ascens de la de descens.

Hoquei Mis Ibérica CHM - Rivas

A la primera meitat els locals van tenir molts problemes per crear ocasions, però els madrilenys encara eren més inofensius. Gràcies a un gol de Bartrès, van aconseguir marxar al descans guanyant 1-0. A la represa la tònica va ser molt semblant, i els visitants van empatar gràcies a un xut llunyà que va trobar camí entremig d'un mar de cames. Quan faltaven catorze minuts pel final, els mataronins van tenir un penal a favor que no van poder aprofitar en primera instància, però Molist va recollir el rebuig del porter per fer el 2-1. Pocs minuts després el Mataró no va poder trencar la seva mala ratxa a pilota aturada i va tornar a errar un penal, donant l'impresió que tocaria patir amb aquest avantatge mínim. Però Bartrés i Florenza van sentenciar a falta de quatre i tres minuts pel final, i l'afició local va poder respirar tranquil·la.

El Mis Ibérica recupera la tercera posició però encara haurà de lluitar de valent si vol pujar, ja que l'Alcobendas –quart classificat– és a un sol punt, el Taradell –cinquè a la taula– a tan sols dos, i dos equips més –Sant Feliu i Manlleu, proper rival dels mataronins– es troben a tres punts. Precisament la propera setmana els de Quim López juguen a Manlleu, que aquesta setmana van guanyar a un Calafell –líder en solitari fins aquesta jornada– que sembla haver perdut pistonada després d'un inici de lliga espectacular, i ha vist com el Sant Cugat l'ha atrapat en la classificació.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ - CP RIVAS LAS LAGUNAS 4-1

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Àlex Cantero, Eric Florenza (1), Oriol Lladó, David Montero, equip inicial; Jordi Bartrés (2), Pablo Fernàndez, Guillem Molist (1), Andreu Francino, Àlex Martínez (ps).