Derrota a la complicada pista de l'Alpicat

El Mis Ibérica CHM va perdre però conserva la quarta posició i està a dos punts dels llocs d'ascens

A la prèvia ja vam avançar que la pista de l'Alpicat lleidetà era complicada, només hi han guanyat dos equips i un d'ells és el líder, i dissabte el Club Hoquei Mataró no va poder-hi puntuar. L'equip de Lleida és el més golejador de la lliga de llarg, n'han fet 84, però també n'encaixen molts –tan sols n'ha rebut més el cuer– i això fa que ara mateix estiguin a la zona mitja de la taula després d'aquesta victòria, posant-se ara mateix a quatre punts del Mataró. Al minut quinze de la primera part els homes de Quim López van posar-se per davant després del gol inicial local, gràcies a dos gols molt seguits de Montero i Florenza (1-2). Just abans del descans l'Alpicat va empatar gràcies a un penal.

Hoquei CH Mataró - Lleida

A la segona meitat la maquinària ofensiva local va començar a funcionar, i en set minuts ja manaven 4-2 al marcador. Bartrès va fer el 4-3 i encara quedaven molts minuts per pensar en puntuar, però la resposta de l'Alpicat va arribar de seguida amb dos gols molt seguits que posaven el 6-3 a falta d'onze minuts pel final. El 6-4 de Pablo Fernández quan quedaven 10 minuts obria una petita escletxa d'esperança, però la defensa mataronina no va saber aturar l'allau ofensiu local i als darrers minuts encara va encaixar tres gols més que suposaven el 9-4 definitiu.

Les faltes directes i els penals, aspectes a millorar

El Mataró va tornar a desaprofitar les ocasions a bola parada, en aquest cas tres faltes directes i un penal, i realment és una assignatura pendent ja que des del 6 de desembre no han marcat cap gol en aquestes circumstàncies. L'Alpicat, en canvi, va marcar les dues faltes directes i el penal dels que va disposar. En tot cas també es van encaixar masses gols, i això són aspectes a millorar si es vol seguir pensant en l'ascens, que ara es troba a dos punts ja que l'Alcobendas va empatar, però no val a badar perquè la zona de descens és a sis punts, amb una part mitja de la taula ben apretada.

HC LLEIDA.NET ALPICAT - MIS IBÉRICA CH MATARÓ 9-4

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés (1), Eric Florenza (1), Oriol Lladó, David Montero (1), equip inicial; Àlex Cantero, Pablo Fernàndez (1), Guillem Molist, Àlex Martínez (ps).