El Mis Ibérica CHM rep el Vilafranca, rival en la lluita per l'ascens

L'equip femení, que és líder de la Nacional Catalana, es desplaça a Vila-sana

Aquest dissabte al vespre (20:30 hores) l'equip del Mis Ibérica CH Mataró té un important partit davant un rival de la zona alta, com és el Vilafranca, que, com l'equip mataroní, lluita pel retorn a l'OK Lliga. A la primera volta a Vilafranca el CH Mataró va treure un valuós empat a 3 gols.

Mataro-Sant vilafranca

L'equip de Quim López porta dues derrotes seguides, que l'han fet caure de la zona d'ascens fins la quarta plaça, i no se'n pot permetre una tercera que li faria perdre encara algun lloc més, ja que l'equip del Penedès és 5è amb 24 punts i el sobrepassaria en cas de guanyar aquí, com també ho podria fer el Manlleu i es podria veure atrapat per Maçanet, Vilanova i Taradell, que estan a tres punts.

Està clar que l'equip mataroní ha de sortir a per totes i no deixar escapar cap punt. Només un punt per sobre està l'Alcobendas i l'equip madrileny té un partit difícil a la pista del Maçanet.

Resultats històrics contra el Vilafranca

 L'equip femení va a defensar el lideratge a Vila-sana

L'equip femení, que és líder de la Nacional Catalana, torna a la competició de lliga després de la disputa de la Copa Generalitat, on va caure en semifinals davant el Sant Cugat.

I ho fa amb un partit que pot ser complicat contra el filial d'un equip d'OK Lliga com és l'equip lleidatà del Vila-sana B, si pot comptar amb jugadores del primer equip que doblin.

El partit es juga diumenge a les 19 hores i en ell l'equip d'Albert Bou ha de demostrar les seves aspiracions de retorn a l'OK Lliga.