El Mis Ibérica CHM surt dels llocs d’ascens

No va poder superar al Sant Feliu a domicili, i baixa fins a la quarta posició de Primera Estatal

El Mis Ibérica CH Mataró tenia una bona oportunitat per refermar-se en la tercera posició a la pista del Sant Feliu, però no van poder parar l’allau ofensiu local i van acabar cedint els tres punts. L’inici dels mataronins convidava a l’optimisme, ja que als quatre minuts de joc ja havien marcat dos gols. En Sergi Grané va estar molt bé sota pals des de bon inici, evitant que bones ocasions locals acabessin en gol, i el seu equip ho va aprofitar amb dos gols de David Montero, un de contraatac i l’altre desviant un xut llunyà quan hi havia avís de passiu. Però aquest 0-2 va resultar ser un miratge, ja que ells creaven moltes ocasions en atac, no es van deixar intimidar per la gran actuació de Grané i van seguir insistint, i d’aquesta manera van poder empatar abans del descans.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Sant Feliu

A la represa els homes de Quim López van estar molt espessos, sense aconseguir crear perill a la porteria local, i amb falta d’encert quan tenien ocasions. Els locals van fer el 3-2 a mitja segona part, i Bartrès va tenir una falta directa que no va poder aprofitar per fer el 3-3. En canvi, poc després el Sant Feliu, quan faltaven poc menys de tres minuts pel final, van sentenciar fent el 4-2 definitiu. Tot i la derrota el Mataró tan sols perd una posició, ja que alguns resultats han estat favorables, però la classificació encara s’iguala més i tan sols quatre punts els separen de l’onzena posició, i set del primer lloc de descens.

CHP SANT FELIU 4-2 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó, Eric Florenza, David Montero (2) i Jordi Bartrès equip inicial; Guillem Molist, Pablo Fernández, Àlex Cantero i Àlex Mañé (ps).