El Sant Cugat s'emporta el segon lloc de Mataró

Duel vibrant en el que els homes de Vadillo van revenjar-se de la derrota de la primera volta

Segon contra tercer el passat dissabte al Jaume Parera, Mis Ibérica CH Mataró i Sant Cugat s’enfrontaven per decidir qui es quedava amb la segona posició de Primera Estatal. A priori podia semblar que els de Quim López partien amb avantatge ja que més enllà de jugar a casa i amb el suport del seu públic, a la primera volta ja havien guanyat a domicili a l’equip vallesà per un clar 1-5. Però també és cert que el Sant Cugat –entrenats per Joan Carles Vadillo, a Mataró fins fa dues temporades– ha demostrat en les darreres jornades estar en un molt bon moment de forma, arribant a ser el primer equip que va derrotat al líder, el Calafell, en tota la temporada, i ho van seguir demostrant emportant-se els tres punts de Mataró.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Sant Cugat

El partit ja no va començar gens bé pels locals, ja que al primer minut encaixaven el 0-1. Tot i això Montero va poder empatar pocs minuts més tard, i amb l’1-1 s’arribava al descans, quedant tot obert de cara a la represa. A la segona meitat l’equilibri entre els dos equips va seguir sent la tònica, amb els visitants avançant-se de nou al minut quatre, i el Mataró que tornava a igualar el marcador poc després amb un gol de Florenza. El Sant Cugat va fer el 2-3 quan encara quedaven més de deu minuts, però aquest cop van saber defensar el resultat per emportar-se la victòria, i fins i tot Joan Farnés va arrodonir un gran partit amb el seu quart gol, quan quedaven pocs segons pel final i el Mataró estava bolcat en atac per intentar salvar un punt.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 2-4 PHC SANT CUGAT

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó, Eric Florenza (1), David Montero (1) i Jordi Bartrès equip inicial; Guillem Molist, Pablo Fernández, Àlex Cantero i Àlex Mañé (ps).