El Mis Ibérica Mataró juga la Copa de la Princesa a Getxo

L'equip femení del CH Mataró, per la seva banda, juga a la pista del Voltregà

El Club Hoquei Mataró, a conquerir Getxo

El Mis Ibérica, després de fer-se amb la segona plaça de Primera Estatal al acabar la primera volta, va guanyar-se el dret de viatjar a Getxo per disputar la Copa de la Princesa –que abans era la Copa del Príncep–, i s'enfronta avui dissabte a les 18h a l'amfitrió, el Jolaseta. Tot seguit s'enfrontaran el Calafell, que és el líder, i el Sant Cugat, que ocupa la tercera posició de la Lliga. En cas de superar a l'equip basc, els mataronins jugarien la final diumenge 4 a les 12h. Un títol sempre és un alicient per un equip que té l'ambició d'assolir l'ascens a OK Lliga.

Els partits es poden seguir en directe a la web de la federació

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Manlleu

En la seva primera participació en la Copa del Príncep, anterior denominació d'aquesta competició, el Mataró va ser campió al superar a l'Alcobendas per 2-4 i al Cerceda, que era l'amfitrió, per 5-7. Era la temporada 2012-13.

La temporada següent els mataronins van tenir l'oportunitat de revalidar el títol a Alcoi, però després d'imposar-se al filial del Barça per 4-3, van veure's superats en la final per l'equip amfitrió, que va ser el campió al guanyar 3-2.

Crònica del títol de la Copa del Príncep la temporada 2012-13

El subcampionat de la temporada 2013-14 a Alcoi

El Primera Nacional femení visita la pista del Voltregà

Aquest dissabte 3 de febrer a les 20:15h l'equip entrenat per Albert Bou juga a la pista del Voltregà B, que ha pujat fins la segona posició i segurament plantejarà un partit complicat per les mataronines. Segurament amb jugadores que acostumen a jugar a OK Lliga, les locals posaran a prova a un CH Mataró que aspira a l'ascens i que passi el que passi seguirà líder.

Hoquei CH Mataró - Sant Cugat