El derbi comarcal a Tordera, per al CH Mataró

En una pista sempre complicada, els homes de Quim López van remuntar per sumar tres punts valuosos

El Tordera va avançar-se per dues vegades en el derbi comarcal –amb l’1-0 i el 2-1– però el Club Hoquei Mataró va saber refer-se per remuntar i emportar-se els tres punts d’una pista on no és gens fàcil sumar. El partit no es va posar gaire bé pels mataronins a la primera part, tot i que Bartrès va igualar de seguida el primer gol local, ja que després d’un rebot el Tordera va fer el 2-1 quan restaven onze minuts pel descans. Els visitants no van perdre la paciència en cap moment, i abans de marxar al descans van poder empatar gràcies a un gol de Lladó, que deixava el partit obert de cara a la segona meitat.

Hoquei CH Mataró - Tordera

A la represa el Mataró es va mostrar molt sòlid, i altre cop Bartrès va aconseguir marcar aprofitant un rebot i avançant per primer cop el seu equip a falta de poc més de 10 minuts pel final del matx. Els darrers cinc minuts van ser una exhibició de Grané defensant la porteria visitant, que van permetre que els visitants s’emportessin una victòria important que els permet seguir en segona posició de Primera Estatal, a set punts del Calafell que va perdre el primer partit de la temporada a Sant Cugat.

CP TORDERA 2-3 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Pablo Fernández , Eric Florenza, David Montero i Jordi Bartrès (2) equip inicial; Guillem Molist, Oriol Lladó (1), Àlex Cantero i Àlex Mañé (ps).