Bon inici de la segona fase del CH Mataró femení

El Vila-sana va venir a Mataró amb jugadores d'OK Lliga però les locals van acabar imposant-se (4-2)

Ahir diumenge al matí començava la segona fase de Nacional Catalana femenina, en la que el Club Hoquei Mataró vol continuar el seu camí cap al retorn a OK Lliga. El rival era el Vila-sana, club lleidetà que compta amb un primer equip a la màxima categoria estatal, i que té jugadores que juguen amb els dos equips i van poder venir a jugar a Mataró. La primera meitat va ser molt igualada, però a cinc segons pel descans les visitants es van poder avançar (0-1).

Hoquei fem CH Mataró - Lloret

A la represa va arribar la reacció local, que amb dos gols d'Aina Florenza van capgirar el marcador. El Vila-sana encara va poder empatar de nou (2-2), però el Mataró va acabar de materialitzar el seu domini amb dos gols més que certificaven la victòria, un d'Anna Fontdeglòria i el darrer de Júlia Canal. Amb aquests tres punts les mataronines lideren el grup A de la segona fase amb 18 punts, amb quatre d'avantatge sobre el segon classificat, el Sant Cugat.

CH MATARÓ 4-2 VILA-SANA

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas I Paula Lladó (PS); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria (1) i Aina Florenza (2).