El Mis Ibérica CH Mataró es retroba amb la victòria

Després d'acabar l'any amb dues derrotes consecutives, comença bé el 2018 superant al Jolaseta basc (4-0)

En un bon partit d'hoquei patins, el Club Hoquei Mataró va superar ahir dissabte al Jolaseta basc, penúltim classificat, amb més dificultats del que sembla indicar el contundent resultat final (4-0). I és que a la primera meitat els dos equips tenien molt problemes per crear perill i ocasions clares. A falta de cinc minuts pel descans els visitants van disposar d'un penal, però un Grané encertat va evitar el gol. Llavors els mataronins van reaccionar i abans de marxar al vestidor van marcar dos gols, el primer de Montero després d'una triangulació i el segon de Pablo Fernández després de recuperar una bola.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Jolaseta

Tot i la tranquilitat que van donar aquest dos gols de cara a la segona meitat, el Mataró no va aconseguir controlar el ritme del partit durant els primers minuts, que es va convertir en un anar i venir continu, cosa que convenia al Jolaseta. A la que els locals es van centrar, van acabar agafant les regnes del partit per no patir per la victòria, i els dos darrers gols van arribar a la recta final del matx, que va ser quan Florenza i Lladó van establir el 4-0 definitiu. El proper partit és a la pista de l'Alcobendas, que aquesta setmana ha empatat a casa del líder, l'encara imbatut Calafell, i per tant segur que serà un partit complicat pel Mataró.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 4-0 RC JOLASETA

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Eric Florenza (1), David Montero (1) i Oriol Lladó (1) equip inicial; Pablo Fernández (1), Guillem Molist, Àlex Cantero i Àlex Mañé (ps).