Torna l’hoquei sobre patins al Pavelló Jaume Parera

El masculí rep al Jolaseta basc dissabte al vespre i el femení al Vila-sana diumenge al matí

Després de l’aturada per les festes nadalenques els dos equips sèniors del Club Hoquei Mataró tornen a la competició i tots dos ho fan jugant al Pavelló Jaume Parera.

El Mis Ibérica CHM rep el Jolaseta basc

L’equip masculí de 1a Estatal, que va estar situat en plaça d’ascens a OK Lliga durant moltes setmanes, va tenir un mal final d’any amb dues derrotes seguides davant Taradell a casa i a Vilanova, i ha caigut fins la cinquena posició  (recordem que pugen tres equips). 

Hoquei CH Mataró - Taradell

La classificació està així: Calafell 31, Alcobendas 20, Sant Cugat 19, Vilanova i MIS IBÉRICA CH MATARÓ 17, Vilafranca 16, Tordera i Manlleu 15, Lleida Alpicat i Taradell 14,SHUM Maçanet 13, Sant Feliu 9, Jolaseta 6 i Rivas 5.

En el retorn a la competició l’equip mataroní rep el dissabte a les 20:30 hores l’equip basc del Jolaseta de Getxo, un rival ben indicat per tal que l’equip local es retrobi amb el triomf, ja que és el penúltim de la classificació. Serà la segona visita de l’equip biscaí, ja que havia vingut la temporada 2013-14 també a 1a Estatal i el resultat va ser de 9-6 per als mataronins.

L’equip femení comença la 2a fase i ho fa com a líder

Després d’haver acabat la primera fase de la lliga Nacional Catalana en primer lloc del seu grup amb 9 victòries i una sola derrota, l’equip femení del Club Hoquei Mataró comença aquest diumenge a les 9 la segona fase de la competició. L'equip ha incorporat a Judith Milà, exjugadora de l'Sferic Terrassa i del Bigues i Riells, per afrontar la fase decisiva de la temporada amb més recursos.

Hoquei fem CH Mataró - Vilassar

En el nou grup que s’ha format hi són els quatre primers dels dos grups de la primera fase i es comença amb els punts acumulats dels partits jugats entre ells a la primera fase. I el CH Mataró comença com a líder.

La classificació està així: CH MATARÓ 15, Voltregà B 13, Sant Cugat 11,  Cerdanyola B 9, Vilanova B 6, Palau Plegamans B i Igualada 5, Vila-sana B 4.

El primer rival, el diumenge a les 9 hores al Pavelló Jaume Parera, serà el que de moment és el cuer del grup i que és el segon equip del Vila-sana, població del Pla d’Urgell, que està jugant a l’OK Lliga, i contra el qual l’equip mataroní va perdre la Supercopa Catalana 2017 a l’inici d’aquesta temporada.

El mataroní Martí Casas va jugar amb la selecció catalana contra la del Món

El passat dia el jugador mataroní Martí Casas, que està jugant a l’OK Lliga amb el Noia, va formar part de la selecció catalana que es va enfrontar amb un selecció mundial. Va ser en la jornada Nadal sobre Rodes Hockeymania celebrada a Vic, i que va aplegar 1500 espectadors i va recaptar 8000 euros per a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Martí Casas va obrir el marcador, però va acabar guanyant la selecció mundial per 2-4.

161211Ho_Casas


Cal dir que amb el Noia en Martí  Casas, amb 11 gols, és el màxim golejador d’un equip que està situat en 4t lloc de la taula de l’OK Lliga.