Albert Bou: "L'objectiu és pujar a Ok Lliga però hem de ser conscients que encara no hem fet res"

Entrevistem l'entrenador del primer equip femení del CH Mataró just abans de començar la segona fase de la competició

 

Hoquei fem CH Mataró - Igualada

Com s'ha adaptat l'equip al fet de perdre la categoria?

Quant es va perdre la categoria vam patir la marxa d’algunes jugadores, van haver-hi moments indecisos, però vam intentar fer entendre que, a vegades, això pot passar i que es necessitava fer un "reset" i agafar forçes per tornar a pujar en un any.

Com ha anat aquesta primera volta de la competició?

Bé, la veritat és que hem tingut rivals de tots tipus i hem anat creixent com equip, també hem patit dues derrotes que ens han fet entendre que no per baixar d’Ok Lliga a Nacional ho tens tot fet, perquè no és així.

Quins aspectes creus que es poden millor?

La veritat és que sempre hi ha coses a millorar. Estem treballant en la línia de polir alguns aspectes i, també, potenciant les que ja estem fent bé.

Com afronteu aquesta segona volta?

La veritat és que de manera similar a la primera. El nostre objectiu és competir i intentar guanyar partit a partit, i que això ens faci arribar als playoff mental i fisicament bé.

És l'ascens l'objectiu principal?

Sí, sense cap mena de dubte, i sabem que encara no hem fet res. Això no és una lliga regular i haurem de remar fort i junts, però l’equip té les ganes d'afrontar aquest repte i així ho està demostrant fins ara.