El Club Hoquei Mataró, quart a l'europeu sub17 femení

Després d'haver tornat amb el títol les dues temporades anteriors, les mataronines no han pogut repetir tot i no perdre cap partit

Possiblement víctimes d'un sistema de competició massa exigent, segons com es miri una mica injust, les noies del Club Hoquei Mataró no van poder tornar a casa amb el títol europeu sub17 d'hoquei patins, tot i acabar el torneig imbatudes. Aquest europeu el van jugar nou equips -tres d'ells catalans- que estaven dividits en tres grups de tres, i per passar a lluitar pel títol s'havia de quedar primer de grup. Els primers formaven un nou grup per lluitar pel primer lloc, els segons un altre per intentar acabar en quarta posició, i els tercers equips jugaven pel setè lloc. L'equip entrenat per Albert Bou va guanyar per 5-0 al Wasquehal francès, però va empatar 2-2 contra l'Eagle Team alemany, a la primera fase. Com que comptava el gol-average i les alemanyes havien superat a les franceses per 9-0, van acabar en segona posició i ja només podien lluitar pel quart lloc.

Femení sub17 CHM

A la segona fase van guanyar per 6-2 al Cerdanyola i per 0-1al NRW-Auswahl alemany, certificant una molt bona quarta posició per com va anar el campionat. Es va fer amb el títol el Palau de Plegamans, que curiosament també va empatar amb l'Eagle Team a la fase final, i per tant va acabar amb el mateix balanç que les mataronines, tres victòries i un empat.

Van jugar pel CH MATARÓ

Júlia Baldrich (p), Aina Florenza (7 gols), Aina Lleonart (1), Carla Naranjo (2), Olga Juanola (1), Marlena Rubio, Ester Anglas (2), Marina López (1) i Aleia Paituví, entrenades per Albert Bou.