Victòria fàcil del CH Mataró en el derbi comarcal (6-0)

Partit sense història al Jaume Parera, amb un Vilassar que va crear poc perill

Partit amb poca història ahir diumenge al Jaume Parera i León, ja que el Club Hoquei Mataró ja guanyava 4-0 a mitja part i en cap moment va arribar a patir per la victòria, ja que davant tenia un Vilassar que va posar molt pocs problemes. Els gols de la primera part van ser de Mompart per partida doble, Canal i Fontdeglòria.

Hoquei fem CH Mataró - Vilassar

A la segona part Florenza va acabar d'arrodonir el resultat amb dos gols més, un d'ells de falta directa, i el Mataró es va imposar per 6-0. El Vilassar va tenir molts problemes per arribar a la porteria local, i potser va tenir 5 o 6 ocasions en tot el partit. Ara falta d'un sol partit per tancar la primera fase, el que es jugarà demà a les 21h a la pista del Cerdanyola B, el segon classificat, i que per tant és important perquè segurament seran punts que s'arrossegaran a la segona fase.

CH MATARÓ 6-0 VILASSAR

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas I Paula Lladó (PS); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Marta Mompart (2), Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria (1) i Aina Florenza (2).