Victòria de prestigi del Mis Ibérica Mataró a Maçanet (3-4)

Els mataronins sumen tres punts molt importants a la pista d'un rival directe

En la jornada de Primera Estatal que s'ha jugat íntegrament avui dimecres 6 de desembre, el Club Hoquei Mataró s'ha emportat una victòria molt important de la pista del SHUM Maçanet, un rival directe en la lluita per ocupar una de les tres primeres places de la classificació. Els homes de Quim López han començat bé, aprofitant la defensa oberta local per tenir ocasions clares de seguida, però als primers quinze minuts de partit els porters dels dos equips ho treien tot. El 0-1 ha arribat en inferioritat després d'una blava a Cantero, quan Bartrès ha robat una bola que l'ha permès sortir sol de contraatac, tot i que el gol ha arribat pel penal que li han fet, aconseguint Florenza el primer gol del matx. Quan restaven menys de quatre minuts pel descans, els locals han aconseguit empatar.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Maçanet

A la represa, el SHUM Maçanet s'ha avançat en el marcador al convertir una falta directa després de la desena falta mataronina, fent el 2-1. Els minuts anaven passant i els visitants no aconseguien materialitzar les ocasions de gol, fins que a falta de deu minuts una blava als locals els ha donat una falta directa i dos minuts de superioritat. Bartrès a enviat la bola al travesser, però el Mataró ha pogut aprofitar la superioritat numèrica quan Florenza ha fet l'empat a dos gols. S'han viscut uns minuts amb ocasions a les dues porteries, altre cop amb els porters excepcionals. Quan restaven dos minuts pel final, una jugada de tiralínies dels mataronins l'ha pogut acabar Lladó fent el 2-3, concretant la remuntada. A la jugada següent arribava la desena falta local, i Bartrès aquest cop no va errar i va sentenciar fent el 2-4. Tot i això, el Maçanet encara va tenir tenmps de fer el 3-4 a falta de cinc segons pel final, amb un xut des de la seva meitat del camp.

Després de dos desplaçaments comlicadíssims consecutius, dels que n'han tret tres aquests tres punts, ara els mataronins tenen a priori un enfrontament més assequible a casa, aquest dissabte dia 9 a les 20:30 contra el Taradell.

SHUM MAÇANET 3-4 MIS IBÉRICA CH MATARÓ

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés (1), Eric Florenza (2), David Montero i Oriol Lladó (1) equip inicial;  Pablo Fernàndez, Guillem Molist, Àlex Cantero i Àlex Mañé (ps).