Es trenca la ratxa del CH Mataró femení a Manlleu

L'equip d'Albert Bou va caure a Osona, però ja té el primer lloc assegurat

Tot i dominar el partit per complert, el Club Hoquei Mataró no va poder superar al segon equip del Manlleu a domicili, i va veure truncada la seva ratxa de deu victòries consecutives, perdent l'imbatibilitat. Tot i això, el primer lloc d'aquesta fase la tenen a la butxaca, esperant la segona fase per seguir buscant l'ascens.

Hoquei Medicare CH Mataró - Manlleu

Les locals es van posar 2-0 al minut 10 de partit gràcies a dues jugades aïllades. En canvi les mataronines van tenir poc encert en atac, a part de que la portera local va estar a un gran nivell, i això les va condemnar. El 2-1 va arribar de penal a falta de cinc minuts pel final, i quan en restaven podrien haver empatat de falta directa, però va faltar encert un cop més, sense aconseguir marcar en superioritat tampoc. Primer derrota de la temporada per les mataronines, sense cap tipus d'importància per la classificació, ja que l'Igualada, segon classificat, es troba a 10 punts.

MANLLEU B - CH MATARÓ 2-1

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas (portera); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Marta Mompart, Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria i Aina Florenza.