El Mis Ibérica Mataró suma tres punts d'or contra el Manlleu

Els mataronins es recuperen de la inesperada derrota a Madrid per afrontar els propers reptes amb força

El Mis Ibérica Club Hoquei Mataró va refer-se de la derrota de la setmana anterior a Madrid superant al potent Manlleu i sumant tres punts importants per afrontar els dos complicats desplaçaments de les pròximes jornades -primer a la pista del líder imbatut, el Calafell, i després a Maçanet, un dels perseguidors- amb certa tranquil·litat.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Manlleu

Els homes de Quim Lopez aquesta vegada sí que van sortir amb intensitat, de manera que al primer minut de partit ja es van avançar gràcies a un potent xut llunyà de Bartrès, que va desviar Montero per anotar l'1-0. Però el control del joc es va anar alternat, ja que els osonencs pressionaven molt bé i van acabar empatant en transformar una falta directa al minut 14. Les ocasions de perill també es van anar alternant fins a la mitja part, però van ser els locals els que van aconseguir tombar la balança cap a la seva banda aprofitant una superioritat -després d'una falta directa que no va poder transformar Bartrès- perquè Lladó fes el 2-1 abans del descans.

A la represa el Mataró va sortir molt concentrat i va poder controlar més el partit, tot i algunes decisions arbitrals polèmiques. Tot i això els visitants van tenir una nova falta directa, però Grané va aturar la segona de la nit, donant aire al seu equip que va saber aguantar amb inferioritat. Després va ser Florenza qui no va poder transformar una falta directa, però els mataronins un cop més sí que van saber aprofitar la superioritat quan Molist va fer el 3-1 quan faltaven 13 minuts pel final. Els locals van saber mantenir-se ferms i aconseguir que al marcador ja no es mogués abans del xiulet final.