Desena victòria molt treballada del CH Mataró a Palau

Partit dur i complicat per l'equip d'Albert Bou, que ja va suar de valent per guanyar a casa

El Palau de Plegamans ja va complicar molt la vida al Club Hoquei Mataró en el partit de la primera volta al Jaume Parera, en el que sempre van anar a remolc fins al tram final. Amb les vallesanes com a amfitriones també va ser un partit dur i complicat, amb problemes per part de les mataronines d'adaptació a una pista que relliscava. Tot i això el Mataró s'avança al minut 10 amb un gol de Florenza, començant a controlar més el partit fins al descans.

Hoquei fem CH Mataró - Lloret

Als cinc minuts de la represa va arribar l'empat local, després d'un rebot. Les mataronines van seguir controlant el joc i es van avançar de nou amb un gol de Fontdeglòria (1-2). Tres minuts més tard Mompart marcava l'1-3 i a la recta final Canal feia l'1-4 que sentenciava el matx. Al darrer minut el Palau va poder fer el 2-4, que ja no va posar en perill la desena victòria consecutiva del CH Mataró.

PALAU DE PLEGAMANS B - CH MATARÓ 2-4

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Paula Lladó i Ariadna Escalas (PS); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Marta Mompart (1), Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria (1) i Aina Florenza (1).