El femení del CH Mataró suma la novena victòria de nou partits

A la pista del Noia, l’equip d’Albert Bou va trencar el partit en cinc minuts a la segona meitat

En el partit avançat a divendres passat, el Club Hoquei Mataró es presentava a Sant Sadurní d’Anoia amb les baixes de Marta Mompart i Marta Soler. Florenza va fer el 0-1 per les mataronines, però abans del descans el Noia va empatar, segellant una primera meitat amb un joc molt espès amb el rival molt tancat a la seva àrea.

Hoquei CH Mataró B - Noia

A la represa les mataronines van saber trencar el matx en 5 minuts, amb tres gols consecutius de Florenza per partida doble i Canal. Amb el partit resolt es va tornar a perdre ritme, i a poc pel final les locals van fer el 2-4 definitiu. Va debutar amb el primer equip l’Aina Lleonart.

CE NOIA - CH MATARÓ 2-4

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas i Paula Lladó (PS); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal (1), Anna Fontdeglòria, Aina Florenza (3) i Aina Lleonart.