Setè triomf consecutiu del CH Mataró femení

En un partit més complicat del que sembla indicar el 5-2 final, les mataronines van superar al Cerdanyola

Les noies del Club Hoquei Mataró segueixen enfortin la seva candidatura a recuperar la plaça a OK Lliga que van perdre la temporada passada, ja que van ampliar la ratxa positiva de resultats arribant a la setena victòria consecutiva. No va ser gens fàcil, ja que als dos minuts de partit el Cerdanyola es va avançar, tancant-se després molt bé al darrera i complicant el partit a les locals, que tenien problemes per generar ocasions clares de gol. Finalment, a dos minuts pel descans arribava l'empat gràcies a un gol d'Aina Florenza.

Hoquei fem CH Mataró - Igualada

A la represa el Mataró va sortir molt més intens, i en deu minuts es va acabar de sentenciar el partit amb quatre gols, dos de Fontdeglòria, el segon de Florenza i un altre de Mompart, que feien pujar al marcador el 5-1. Amb aquest resultat tant clar les locals van tornar a baixar el ritme i això va permetre al Cerdayola marcar el seu segon gol, que ja seria intrascendent i no evitaria la seva derrota.

CH MATARÓ - CERDANYOLA B 5-2

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas i Paula Lladó (PS); Marta Soler, Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal, Marta Mompart (1), Anna Fontdeglòria (2) i Aina Florenza (2).