Sisena victòria consecutiva del femení del CH Mataró

En el derbi comarcal a Vilassar de Mar, les d'Albert Bou van ser superiors

El Club Hoquei Mataró femení va sumar la seva sisena victòria de la temporada en sis partits a la pista del Vilassar HC, refermant-se com a clar candidat per recuperar la plaça a OK Lliga femenina. A més, l'altre equip de la categoria que no havia perdut cap punt fins aquesta jornada, el Cerdanyola B, va perdre amb el Palau per 2-4, deixant a les mataronines com a únic equip que segueix comptant els seus partits per victòries.

Hoquei fem CH Mataró - Igualada

El partit va començar de forma immillorable per les visitants, ja que al primer minut Júlia Canal feia el 0-1, i ella mateixa va ser l'encarregada de transformar un penal i posar el 0-2 al marcador. Després de 10 bons minuts, el ritme de partit va caure i amb aquest resultat s'arribava al descans. A la represa el Mataró va imposar més ritme en el joc, amb un atac dominador, i canviant de protagonista golejadora, en aquest cas Aina Florenza, van pujar dos gols més al marcador per arribar al 0-4 definitiu.

VILASSAR HC - CH MATARÓ 0-4

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Paula Lladó i Ariadna Escalas (PS); Marta Soler, Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal (2), Marta Mompart, Anna Fontdeglòria i Aina Florenza (2).