Gran victòria del Mis Ibérica Mataró a Sant Cugat

Bon partit dels homes de Quim López per aconseguir el primer triomf de la temporada

La del Sant Cugat no és una pista gens fàcil, i les darreres temporades s'havia resistit al Club Hoquei Mataró, però aquest dissabte per fi es van poder endur els tres punts de forma ben merescuda completant un bon partit. Els mataronins ja van començar de forma immillorable al marcar Montero el primer gol al minut dos de partit (0-1). Bartrés va estar a punt de fer el segon gràcies a una espectacular jugada personal que va acabar amb la bola estavellant-se al travesser. Els locals també van tenir les seves opcions, però el Mataró es va mostrar sòlid en defensa, i Grané va evitar el gol local. Amb l'avantatge mínim visitant s'arribava al descans.

Sant Cugat - CHM 3

Als cinc minuts de la represa Molist va fer el 0-2 al marcar un golàs espectacular, després de superar tres jugadors i xutar gairebé d'esquena. Els locals es van acostar poc després al transformar una falta directa (1-2), però els de Quim López van mantenir el cap fred, i Bartrés de seguida va fer el 1-3. Sis minuts més tard Florenza marcava el 1-4, deixant el partit gairebé sentenciat, i Pablo Fernández arrodonia el resultat a la recta final amb el cinquè gol del seu equip. Tres punts molt importants per intentar agafar una dinàmica positiva, intentant evitar el mal inici de la temporada passada.

PHC SANT CUGAT - Mis Ibérica CH MATARÓ 1-5

Van jugar pel Mataró: Sergi Grané, Jordi Bartrès (1), Èric Florenza (1), David Montero (1) i Oriol Lladó equip inicial; Pablo Fernández (1), Guillem Molist (1), Alex Cantero i Alex Martínez (porter suplent).