Les noies del CH Mataró segueixen amb pas ferm

Cinquena victòria consecutiva de l'equip entrenat per Albert Bou, davant de l'Igualada

En el cinquè partit de la temporada, quart consecutiu al Jaume Parera, el Club Hoquei Mataró femení va poder mantenir-se imbatut davant de l'Igualada, i de fet és un dels dos equips de la categoria que compten tots els seus partits per victòries. L'altre equip que ho ha guanyat tot és el segon equip del Cerdanyola, que es troba al mateix grup que les mataronines, i de fet es veuran les cares d'aqui dues jornades.

Hoquei fem CH Mataró - IgualadaLa primera meitat del partit va ser molt igualada, i s'arribava al descans amb l'1-0 marcat per Aina Florenza, ja que les locals no van saber aprofitar les seves ocasions. A la represa la Júlia Canal va fer el 2-0 al transformar un penal, però un mal inici va complicar el partit al fer les visitants el 2-1 gràcies a un desafortunat gol en pròpia porta local. Tot i això les noies entrenades per Albert Bou van saber reaccionar i els gols de Marta Mompart i el segon de Florenza van portar a la victòria del Mataró per 4-1.

Hoquei fem CH Mataró - Igualada

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas i Paula Lladó (PS); Marta Soler, Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal (1), Marta Mompart (1), Anna Fontdeglòria i Aina Florenza (2).