Gran tarda d'hoquei sobre patins el dissabte al Pavelló Jaume Parera

L'equip femení de CH Mataró rep l'Igualada i el masculí inicia la lliga contra el Tordera

El dissabte a la tarda tots els bons aficionats a l'hoquei sobre patins tenen un cita al Pavelló Jaume Parera, ja que allà actuaran els dos equips del Club Hoquei Mataró en dos partits molt interessants. El Front Mataroní ha fet una crida per omplir les grades de samarretes grogues.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Tordera

L'equip femení rep l'Igualada

Primer a les 18:15 hores l'equip femení d'Albert Bou, que és líder de la Nacional Catalana, amb 4 victòries en 4 partits, buscarà el repòquer amb la cinquena victòria davant un equip que fa unes temporades, havia estat a l'OK Lliga, igual que l'equip mataroní hi va estar-hi fins la temporada passada. L'equip igualadí ocupa la tercera plaça amb sis punts.

La seva darrera visita va ser la temporada 2015-16 a l'OK Lliga i les de l'Anoia van guanyar per 2-3.

Hoquei 2013/2015, foto editorial tot esport (edicio 1693)

Comença la 1a Estatal amb un gran derbi maresmenc

I després a les 20:30 hores serà el torn de l'equip masculí que comença la temporada a la 1a Estatal amb ganes de mostrar una millor imatge que la temporada passada. I per començar ni més ni menys que el derbi contra el Tordera, tot un clàssic.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Tordera

La plantilla del Mis Ibérica CH Mataró està formada per Sergi Grané i Àlex Mañé (ha jugat al GEiEG i Cerdanyola) porters; Àlex Cantero, Jordi Bartrés, Oriol Lladó, Eric Florenza, Pablo Fernàndez (retorna al lcub després d'haver estat al SHUM Maçanet), Guillem Molist i David Montero (arriben tots dos del Tona). L'entrenador és Quim López, ajudat per Ramon Sanglas, i el preparador físic és F. Mercader. Els delegats són Joan Torrent i Marc Gomà.

171013Ho_PlantillaCHM

La temporada passada l'equip torderenc va guanyar els dos partits, tant aquí com a Tordera, i ara els jugadors locals volen desnivellar un balanç en partit jugats a Mataró, que està igualat amb 8 victòries locals, 8 de visitants i 2 empats.

RESULTATS HISTÒRICS