Quarta victòria consecutiva del CH Mataró femení

El Manlleu no ho va posar fàcil, però tot i ser un partit travat les locals es van imposar 3-1

L’equip femení del Club Hoquei Mataró va tornar a demostrar que és un dels aspirants al complicat ascens a OK Lliga femenina al guanyar el quart partit de la temporada en l’enfrontament amb el segon equip del Manlleu. El partit va ser molt travat, i a mitja part les locals tan sols havien aconseguit el primer gol, marcat per Carla Naranjo.

CH Mataró . Manlleu

A la represa Aina Florenza va fer el 2-0, i la reacció visitant va portar al 2-1 que ficava de nou al Manlleu dins del partit. L’equip entrenat per Albert Bou va saber mantenir la calma una setmana més, i finalment va arribar el 3-1 que sentenciava el matx gràcies a Ariadna Chiva. Aquest dissabte a les 18:15 les mataronines juguen el quart partit consecutiu a casa, rebent l’Igualada i buscant la cinquena victòria de la temporada.

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Ariadna Escalas i Paula Lladó (PS); Marta Soler, Carla Naranjo (1), Ariadna Chiva (1), Júlia Canal, Marta Mompart, Anna Fontdeglòria i Aina Florenza (1).