Victòria treballada del Club Hoquei Mataró contra el Palau

L'equip entrenat per Albert Bou va anar a remolc tot el partit, però amb paciència van acabar remuntant

En una jornada esportiva fortament condicionada per la brutalitat policial als carrers d’arreu de Catalunya, el primer equip femení del Club Hoquei Mataró va jugar al matí contra el Palau de Plegamans, que també arribava invicte, al Jaume Parera. Les locals van acabar fent-se amb la victòria en un partit molt disputat, en el que no es van poder avançar fins al tram final. Les visitants es van avançar en el primer minut de joc, però l’equip mataroní va saber mantenir la calma i poc després empatava gràcies a un xut llunyà de Mompart que va superar la tancada defensa del Palau. Les noies d’Albert Bou van tenir ocasions clares però no va poder agafar el domini del marcador, i sempre van anar a remolc, després del 1-2 va ser Florenza que igualava de nou el matx.

Hoquei CH Mataró B - Noia

A falta de set minuts pel final les visitants es tornaven a posar per davant 2-3, i les mataronines van demostrar caràcter al no enfonsar-se i seguir insistint fins que Anna Fontdeglòria va rebre una bola interior que enviava a l’escaire per fer el 3-3. El Mataró es va bolcar en atac, i Florenza va poder anotar el gol de la victòria local. Els darrers dos minuts el Palau va treure la portera, jugant amb cinc jugadores de pista, però les mataronines van saber aguantar el resultat favorable per acabar sumant tres punts més.

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Lladó i Escalas (PS); Soler, Naranjo, Chiva, Canal, Mompart, Fontdeglòria, Florenza.