Derrota del Mis Ibérica Mataró en un derbi intranscendent amb el Tordera

Es va notar a la pista que cap dels dos equips es jugava res, i els visitants van acabar sumant els tres punts (4-6)

Un partit entre el Club Hoquei Mataró i el CP Tordera sempre té l’al·licient de ser un derbi comarcal, però a l’hora de la veritat el passat dissabte es va veure que la intensitat no va ser la mateixa que en altres ocasions, ja que cap dels dos equips s’hi jugava res. La victòria va acabar sent pel Tordera, més encertat en els moments clau del partit.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Tordera

A la mitja part el resultat era d'1-2 pels visitants, després del gol inicial de Cantero, que van poder remuntar. A la represa el Tordera es va posar 1-3, i el Mataró va desaprofitar una falta directa, però poc després es posaven 2-3 amb un gol de Florenza. Llavors Quim López va donar minuts el segon porter mataroní, el colombià Gómez Parra. Els visitants van aprofitar una superioritat i després una falta directa (al rebot) per posar-se 2-5, deixant el partit sentenciat. Poc després, una pèrdua de pilota va suposar el 2-6, i a la recta final els locals van poder “maquillar” el resultat fins al 4-6 final.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Tordera

Mis Ibérica CH Mataró - CP Tordera 4-6

Mis Ibérica CH Mataró: Sergi Grané (p), Èric Florenza (1), Èric Serra (1), Marc Figa i Àlex Cantero; Oriol Lladó (2), Conrad Xicota i Juan Sebastián Gómez (ps).