El MiS Ibérica Mataró perd a Sant Feliu de Codines

Els mataronins van viatjar amb cinc jugadors de pista, i ho van acabar pagant

Era un partit sense res en joc pel MiS Ibérica Mataró –ja s’havia assolit la permanència la setmana passada i l’ascens era una utopia tot i les possibilitats matemàtiques– però el Sant Feliu encara necessitava els punts per dir adéu definitivament al fantasma del descens, i els locals van ser els que es van acabar fent amb la victòria. Els mataronins perden un lloc a la classificació i són setens, ja que els santfeliuencs els han avançat amb aquests tres punts.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Sant Feliu

Els homes de Quim López van viatjar amb tan sols cinc jugadors de pista –sense Jordi Bartrès i Marc Figa–, i segurament van acabar pagant la falta de recanvis i de dos jugadors importants. La primera part va ser bona pels visitants, ja que s’arribava al descans per davant en el marcador gràcies als gols de Florenza i Lladó (1-2).

A la represa el Sant Feliu va empatar de seguida, i als deu minuts es posaven per davant per primer cop. Lladó va poder empatar al cap de poc, però la recta final del matx va ser nefasta pels interessos mataronins, ja que van encaixar tres gols consecutius en menys de cinc minuts que deixaven el partit sentenciat (6-3) a falta de tres minuts pel final. El 6-4 de Florenza arribava a falta de poc més de mig minut pel final.

CHP Sant Feliu - MiS Ibérica MATARÓ 6-4

MiS Ibérica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (2), Èric Serra, Oriol Lladó (2), Àlex Cantero (equip inicial); Conrad Xicota i Juan Sebastián Gómez (ps).