El Medicare System Mataró no pot sorprendre al Voltregà i torna a situació límit

Partit ajustat i amb pocs gols en què l’experiència del Voltregà s’ha imposat

Anar a Voltregà, segon classificat de l'OK Lliga, tot i que lluny del Gijón, amb les necessitats que arrosseguen les mataronines, sempre és complicat, però les noies d’Albert Bou i Albert Larrea van jugar un gran partit i podrien haver-ne tret quelcom de més positiu. Després d’uns minuts de tempteig, en què les mataronines van intentar agafar el pols a les de blanc i blau, al minut 6 va haver-hi la primera jugada decisiva del partit. Un penal a l’àrea del Mataró l’executava Natasha Lee sense donar opció a Ariadna Escalas. Significava l’1-0 i amb el que s'arribava al descans.

Mataró-Voltregà

Si les mataronines havien parlat al vestuari de com afrontar la segona meitat de partit, segur que els plans no passaven per encaixar un gol al primer minut. Veritable gerra d’aigua freda. Un 2-0 contra un equip de la qualitat del Voltregà és un desavantatge difícil de remuntar. No van deixar d’intentar-ho, les mataronines, i les opcions van existir. Un penal a favor a falta de 15 minuts podria haver estat la primera, però Ona Castellví no va aconseguir superar la portera visitant. Minuts després Carla Fontdeglòria va tenir una directa a favor, sense poder-la transformar. Va ser Anna Fontdeglòria la que anotava l’únic gol de les de groc i negre quan faltaven 5 minuts pel final.

Medicare - Voltregà

La derrota torna a deixar les mataronines en posició de descens i, per adobar-ho, la victòria de l’Sfèric complica encara una mica més la situació. Queden dues jornades i s'ha d'intentar guanyar els dos partits. Per començar, aquesta setmana, 20 de Maig a les 18.15h, contra el Rivas de Madrid a casa.

CP Voltregà - Medicare System MATARÓ 2-1

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Ona Castellví, Carla Fontdeglòria i Júlia Canal –cinc inicial-, Aina Florenza, Anna Fontdeglòria (1), Aida Anton, Joana Xicota i Èrika Arellano (ps).