El Medicare System CH Mataró guanya a Alcorcón i manté opcions de salvació

L'equip mataroní continua en zona de descens, però té quatre jornades per remuntar dos punts

El Medicare System Mataró viatjava a Alcorcón en situació crítica, necessitat de victòries i de punts per tal de sortir de la zona de descens. Les noies d’Albert Larrea van portar el ritme del partit en tot moment, tot i no aconseguir plasmar-ho en el marcador. La primera part va acabar amb una gran ocasió d’Aina Florenza per obrir el marcador, però, finalment, marxant al vestuari sense haver marcat.

Las Rozas - CH Mataró

En la segona part, les locals es carregaven de faltes intentant parar el joc de les de groc i negre però aconseguien mantenir la porteria a zero. Quan faltaven 12 minuts, les madrilenyes cometien un penal que intentava transformar Ona Castellví. Però Teresa Bernadas, la portera de l’Alcorcón i de la selecció espanyola aconseguia aturar-lo. Mig minut després, cometien la desena falta i altre cop Ona Castellví encarava Bernadas. Aquest cop era una falta directa i, altre cop, la portera va aconseguir aturar-la. Començava a semblar que seria impossible de superar-la, fins que Carla Fontdeglòria va aconseguir-ho quan faltaven 4 minuts.

Al final aquest solitari gol va donar una victòria importantíssima per a les mataronines que se situen a un punt del Vilanova, a dos del Rivas (que ocupa la primera plaça de salvació) i a tres de l’Sfèric de Terrassa. Precisament Rivas i Sfèric són dos dels quatre rivals que els hi queden a les mataronines i, per tant, aquests partits seran vitals de cara a mantenir la plaça a l'OK Lliga. Per començar, divendres 5 de maig a les 21.30 h, partit contra l’Sfèric.

ALCORCON 0-1 MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Ona Castellví, Carla Fontdeglòria (1) i Aina Florenza –cinc inicial-, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria i Èrika Arellano (ps).