El Mis Ibérica CH Mataró guanya amb una sensacional segona part

Ha guanyat l'Arenys de Munt, que aspira a l'ascens, amb un parcial de 7-3 a la represa

El Mis Ibérica CH Mataró ha guanyat el derbi maresmenc contra l'Arenys de Munt jugat al Pavelló Jaume Parera gràcies a una sensacional segona part en la qual ha superat clarament un equip que encara opta a l'ascens a l'OK Lliga, però que ha deixat bona part de les seves esperances aquí a Mataró.

170429Ho_Bartrés

En canvi l'equip mataroní amb aquests tres punts assoleix la permanència a la 1a Estatal... i matemàticament encara té opcions d'ascens, ja que està a quatre punts de l'Asturhockey, tercer classificat, a falta de 6 per disputar. El que passa és que els asturians en la darrera jornada visiten el cuer, que només té 4 punts, i per tant les opcions són molt escasses.

El que sí hem de dir és que el Mis Ibèrica CH Mataró, amb 22 punts, és el millor equip de la segona volta. La llàstima són alguns punts que es van perdre de forma lamentable a la primera volta. Si no hagués estat així, l'equip mataroní estaria en plaça d'ascens.

170429Ho_Públic2

El partit d'avui ha tingut dues parts ben diferenciades. Una primera de ritme alt però de força igualtat, amb els porters molt entonats, i que ha acabat amb 1-2, amb gol local marcat per Jordi Bartrés.

170429Ho_Florenza

Però a la segona part la cosa ha canviat i l'equip mataroní ha donat el millor de si mateix. De seguida Àlex Cantero ha empatat i Oriol Lladó ha fet el 3-2. Ha replicat de seguida l'equip arenyenc, però ha estat un miratge i en uns minuts sensacionals Eric Florenza ha fet dos gols antològics, i després Figa, de penal, i Bartrés, de falta directa, han ampliat la diferència fins al 7-3, que ha deixat molt tocat l'equip visitant. De tota manera han reaccionat i s'ha posat a dos gols, però en el darrer minut Florenza ha culminat la seva gran actuació amb el tercer gol i el 8-5 definitiu.