El Medicare System Mataró perd a Vilanova i queda en situació crítica (4-2)

Dos gols en 15 segons, a falta de vuit minuts pel final, van decidir el partit a favor de les vilanovines

El Medicare System Mataró viatjava a Vilanova amb la necessitat d’emportar-se els tres punts. I el partit va començar bé. Tot i que el Vilanova es va avançar al marcador, abans del descans, un gol d’Aina Florenza i un de Carla Fontdeglòria van avançar el Mataró i van fer que es marxés al descans amb l’1-2.

Hoquei Medicare CH Mataró - Vilanova
Durant la segona part, les mataronines van tenir el partit controlat fins que una pèrdua de bola, a falta de 8 minuts pel final, va significar el 2-2. Això les va descentrar i, en la següent jugada, només amb 15 segons de diferència, van encaixar el 3-2. Amb les mataronines llençades a buscar, com a mínim, l’empat, un gol en una contra de les locals va sentenciar el partit.

Quan falten 5 partits per acabar la lliga, el Medicare System Mataró es troba en situació de descens i a 3 punts de la salvació. La salvació, doncs, encara és possible, però la dinàmica de resultats, el fet de jugar tres dels partits fora de casa, així com l’estat anímic de l’equip ho faran molt complicat. Per començar, la setmana que ve viatgen a Madrid per enfrontar-se amb l’Alcorcón.

CP Vilanova - Medicare System MATARÓ 4-2

Medicare System Mataró: Èrika Arellano (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Júlia Canal, Xantal Piqué –cinc inicial-, Joana Xicota, Aina Florenza (1), Anna Fontdeglòria, Aida Anton i Ariadna Escalas (ps).