Exhibició i victòria del MiS Ibérica Mataró a Maçanet (2-7)

La gran victòria permet fer un passet per assegurar la permanència i, gràcies a resultats d’altres, encara permet matemàticament somiar en el miracle

El MiS Ibérica Mataró va tenir, a Maçanet, un partit d’aquells que va bé tenir de tant en tant. Un partit en què tot surt rodat i que permet a l’equip, i a l’afició desplaçada, gaudir. Abans de començar, la classificació deia que el Maçanet estava per sobre del Mataró però la realitat del partit va ser ben diferent.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Maçanet

Després de tres setmanes de descans, l’equip va recuperar Jordi Bartrès que, tot i no estar recuperat, va infiltrar-se per poder jugar. Abans de complir el segon minut de partit, Èric Florenza ja va deixar la primera mostra del que seria una actuació memorable tot i que, en aquesta ocasió, es va trobar amb el pal de la porteria. L’equip local, amb poques idees, es limitava a moure la pilota per acabar amb xuts llunyans que un immens Sergi Grané aturava cada vegada. Al minut 5 de partit, Marc Figa va culminar una contra posant el 0-1 al marcador i un minut i mig després, Cantero posava el 0-2 després d’una assistència de Bartrès. Abans d’arribar al minut 10, Cantero posava el 0-3 després d’una brillant jugada que va començar evitant un gol del SHUM en defensa per, després, seguir el contracop i culminar-lo després de l’assistència altre cop de Bartrès. Primera part excelsa en la qual també, els maçanetencs, van conèixer al Front Mataroní que va fer que el Pavelló Municipal de Maçanet semblés el Parera.

A la segona part els locals van sortir amb ganes de capgirar la situació i després que Bartrès fallés una falta directa, van obrir el seu marcador amb un preciós xut de lluny que va entrar ben bé per l’escaire de la porteria de Grané. En aquell moment, amb el Mataró amb 9 faltes, els locals podien haver entrat en el partit si aconseguien un altre gol o els hi xiulaven la desena falta, però va despertar Èric Florenza que va tallar d’arrel les opcions dels locals amb un golàs que va refredar el partit. A falta de deu minuts, però, va arribar, ara sí, la desena falta del Mataró i en la consegüent falta directa els locals van situar el 2-4. Fins que, altre cop Florenza va sentenciar el partit amb dos gols en 40 segons. Ja a les acaballes del partit, una targeta blava als locals va donar a Florenza l’ocasió de completar el pòquer de gols.

SHUM Maçanet - MiS Ibèrica MATARÓ 2-7

MiS Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (4), Jordi Bartrès, Marc Figa (1) i Àlex Cantero (2) – equip inicial-, Èric Serra, Oriol Lladó, Conrad Xicota i Juan Sebastian Gómez (ps).